Webdesigner als hoster

Webmaster, webbouwer, websiteontwerper, webdesigner of zoals in de volksmond sitemannetje of -vrouwtje, je bent bezig met iets moois te maken voor je klant. Vervolgens heb je nog wat hosting nodig, je klant wil ook e-mail enz enz en voor je het weet ben je een techneut aan het worden en dat terwijl je creatief wilt zijn.

Je kunt tegenwoordig overal een resellerpakket voor een prikkie krijgen en als het fout gaat ben jij de techneut. Het is nou eenmaal uw resellerserver.

Wij werken niet op die manier. U krijgt wel een reselleromgeving maar u doet de techniek die u wilt doen. Geen zin in een domein toevoegen? Laat ons het doen, een e-mail is al genoeg. De website van de klant werkt ineens niet meer? Laat ons de backup terugzetten en of meezoeken naar de fout. Kortom, geen gedoe en weer 100% creatief zijn.

Waarom we dit doen? Wij zijn Ermis. Techniek is ons ding.

Hoe werkt het bij Domeinruimte?
Ons wederverkoper (reseller) pakket is niet gebaseerd op een vaste maandelijkse prijs maar is gratis. Onze resellers krijgen een omgeving waarin zij zelf hostingaccounts kunnen aanmaken gebaseerd op onze pakketten. Neem hier eens een kijkje en wordt reseller bij Ermis

facebooktwittergoogle_pluslinkedin